Mandag uke 3: Radio, høner og fri fra jobb

Mandag 23.09 var jeg invitert for å snakke om prosjektet på NRK P1 Hedmark og Oppland. Det er alltid stas å få prate om prosjektet mitt utad i håp om at flere skal bli interessert og kanskje begynne å kjøpe litt mer lokalproduserte produkter. Du kan høre klippet her:

https://radio.nrk.no/serie/nrk-innlandet/DKOP04001619#t=1h5m59.72s

Denne uka skal jeg ha noen dager fri fra jobb, det blir utrolig deilig. De skal jeg bruke til å få kommet litt àjour med diverse greier. Også har jeg fått meg høner! Det er veldig stas. Eller det er faktisk 4 høner og 3 haner, men snart skal to av hanene bli middagsmat. Det synes noen er brutalt, men for meg er det viktig at maten min har hatt det bra og det vet jeg jo at dyra her på gården har det. Jeg regner med å få til slakt til helga en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: