Å nei, jeg er tom for melk og yoghurt. Hva gjør jeg nå? Ikke har jeg tid eller ork til å dra til Valdres med det første og kjøpe mer heller. Dermed består frokosten i dag av eplemos med bringebær og middagsrester. Det kunne vært en rimelig bra løsning, det er bare det at jeg tror jeg er blitt allergisk mot epler. Jeg har spist rimelig mye epler de siste ukene. Hver gang jeg får lyst på noe digg, så tar jeg et eple. Dermed har jeg noen dager spist så mye som 10 epler. Det har nok vært litt overkill. For nå har jeg fått tilbake eksemen min, som jeg har vært kvitt i lang tid.

Så hva gjør jeg? Jeg funderte på tanken å kjøpe melk fra en nabo som fôrer med kraftfôr, men tenkte at det ville være å synke for lavt. Nei, dette skal jeg klare! Kanskje jeg til og med oppdager andre produkter som egner seg like godt til frokost som yoghurt, korn og bær. Det minner meg på at jeg savner havregrynene mine også. Faktisk har jeg begynt å legge merke til hvor mange matvarer jeg savner. Bønner, linser, appelsiner og muligheten for å skeie ut med godteri på butikken. Det jeg savner mest av alt er kaffe. Det hadde vært himmelsk godt å sitte her og nyte en deilig kopp mens jeg skriver dette.

Jeg er også litt tom for idèer og motivasjon på hva jeg skal lage til middag. Jeg laget en ordentlig deilig Shepherd`s pie stortsett med rester her om dagen, den skal jeg legge ut oppskrift på så snart jeg har fått skrevet den ned.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: