Jeg har jo planlagt denne utfordringen en liten stund, men her om dagen oppdaget jeg at cChange har en kampanje som heter 30 dager for miljøet. Kampanjen går ut på å utfordre seg selv ved å endre en vane, som gagner miljøet. Det tar nemlig ca. 30 dager for oss å endre vaner. Kanskje dette betyr at jeg kommer til å fortsette å spise mat fra Oppland etter at prosjektet er endt?

Å bare spise mat fra Oppland er ganske ambisiøst og en av grunnene til at jeg tørr å prøve er at jeg har tilgang på massevis av grønnsaker rett utenfor huset. Jeg har tatt meg en liten runde med kamera, sånn at du også kan få bli med å se på vidunderlighetene som gjemmer seg på jordet mitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: